Fijn dat u interesse toont voor de collectieve isolatieaanpak in de Dronenwijk en Broekvelden.

  Een collectieve aanpak van isolatie op straat en/of wijkniveau maakt het mogelijk om slim in te kopen. Hierbij kan een serieus prijsvoordeel worden behaald en ook kan er iets flexibeler worden gewerkt, omdat er door de uitvoerder een ruimere planning kan worden opgesteld. Wij begeleiden dit collectieve proces in nauwe samenwerking met de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

  Allereerst is het zaak dat u kenbaar maakt geïnteresseerd te zijn in het nemen van isolatiemaatregelen binnen deze collectieve aanpak. Dat kan door onderstaand contactformulier in te vullen, inclusief een beperkte toelichting op uw woning en uw plannen op het gebied van isolatie. Vervolgens nemen wij contact met u op om e.e.a. nader te verdiepen. Dit kan in beginsel telefonisch, maar ook kunnen we een afspraak maken in het Huis van Alles aan de Vromade 1 in Bodegraven.

  Als u hierna wilt deelnemen, dan voegen we uw woninggegevens (anoniem) toe aan een lijst die we (bij voldoende deelnemers) voorleggen aan diverse isolatiespecialisten. Wanneer hieruit een werkbaar aanbod voortkomt, dan ontvangt u een individuele offerte. Pas als u hier ja tegen zegt, verbindt u zich. Tot dat moment zijn er geen verplichtingen voor u.

  Vervolgens begeleiden we de afstemming tussen u en de uitvoerder en staan we u ter zijde met raad en daad tijdens de uitvoer. Ook kunnen we u assisteren bij het indien van subsidieaanvragen of het aanvragen van een duurzaamheidslening. En als u interesse heeft in aanvullende verduurzamingsmaatregelen dan kunnen we u ook hierbij van dienst zijn.

  Vragen met een * zijn verplicht

  Uw contactgegevens.

  Aanhef*:
  DhrMevr
  Voornaam*:

  Achternaam*:

  E-mail*:

  Telefoon nummer:

  Straat*:

  Huisnummer*:

  Toevoeging:

  Postcode*:

  Waar heeft u over de collectieve isolatieaanpak gehoord?*

  Algemeen informatie woning

  Hoe typeert u uw woning?
  AppartementTussenwoningHoekwoningTwee-onder-één-kapVrijstaand huisAnders
  Wanneer is uw huis ongeveer gebouwd?

  Welke score geeft u uw huis qua warmtecomfort?

  Waar gaat uw interesse naar uit?